Bezoekadres
 

Singelweg 9
9291 ML Kollum
0511-453500

 

Stuur ons een e-mail

Bezoek ons op Facebook

Openingstijden

 

Maandag :  Gesloten
Dinsdag :   9:30 - 17:30 uur
Woendag :   9:30 - 17:30 uur
Donderdag :   9:30 - 17:30 uur
Vrijdag :   9:30 - 17:30 uur
Koopavond : 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 16:00 uur

 

Privacyverklaring

Versie : 1.00
Datum : 04 juni 2018

 

1  :  Inleiding
2  :  Persoonsgegevens die wij verwerken
3  :  Waarvoor gebruiken wij deze informatie
4  :  Geautomatiseerde besluitsvorming
5  :  Hoe lang bewaren wij de persoonsgegevens
6  :  Met wie delen wij deze informatie
7  :  Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
8  :  In kaart brengen websitebezoek
9  :  Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
10  :  Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
11  :  Contact opnemen
12  :  Aanpassingen van onze privacyverklaring


1. Inleiding

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Keukencentrum Barkmeijer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site, daarom maken wij ook geen gebruik van derden partijen zoals "Google Analytics", "Google Ads" en "Facebook". Deze privacyverklaring is van toepassing op de website van Keukencentrum Barkmeijer. Door gebruik te maken van onze website geeft u aan ons privacyverklaring te accepteren.

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Keukencentrum Barkmeijer verwerkt uw persoonsgegevens omdat gebruikt maakt van onze diensten, en/of omdat u deze heeft ingevoerd in ons contactformulier. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken:

• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Uw IP-adres

3. Waarvoor gebruiken wij deze informatie

Keukencentrum Barkmeijer verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om vraagt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Keukencentrum Barkmeijer uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst. Keukencentrum Barkmeijer verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

Keukencentrum Barkmeijer neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Keukencentrum Barkmeijer) tussen zit.

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Keukencentrum Barkmeijer bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan één jaar bewaard als er geen overeenkomst met u tot stand komt.

6. Delen met anderen

Keukencentrum Barkmeijer deelt uw persoonsgegevens alléén met anderen als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

7. Cookies

Keukencentrum Barkmeijer gebruikt enkel en alleen cookies om het gebruik van onze website te analyseren (zie: In kaart brengen websitebezoek). Dit doen wij om onze website steeds beter te maken. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

8. In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Keukencentrum Barkmeijer worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van het bezoek en gegevens die uw browser meestuurt. Keukencentrum Barkmeijer maakt hierbij gebruik van een eigen systeem. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Keukencentrum Barkmeijer gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Keukencentrum Barkmeijer. Ook heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt uw verzoek voor bovenstaande rechten sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Keukencentrum Barkmeijer wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Keukencentrum Barkmeijer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Keukencentrum Barkmeijer maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Keukencentrum Barkmeijer verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Keukencentrum Barkmeijer via wolters@keukencentrumbarkm

11. Contact opnemen

http://www.keukencentrumbarkmeijer.nl is een website van Keukencentrum Barkmeijer. Vragen over onze privacyverklaring kunnen gesteld worden via de onderstaande mogelijkheden:

Per post
Keukencentrum Barkmeijer
Singelweg 9 9291 ML KOLLUM

Digitaal
U kunt ons bereiken via de telefoon op: 0511-453500, of ons een mail sturen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12. Aanpassingen van ons privacyverklaring

Het kan zijn dat Keukencentrum Barkmeijer in de toekomst besluit om deze privacyverklaring aan te passen. Mocht dit het geval zijn dan publiceren wij de nieuwe privacyverklaring op onze website. Wij raden dan ook aan onze privacyverklaring regelmatig te controleren op wijzigingen. Dit kan heel eenvoudig door het versienummer en de datum bovenaan onze privacyverklaring te controleren.